About

Het begin van een grondige expertise…
Elke Vandormael verdiept zich al bijna 20 jaar in alle aspecten van de Human Resources wetgeving. Ze startte haar carrière als advocaat bij een gerenommeerd kantoor waar ze fiscaal en juridisch advies gaf aan HR-managers van internationale bedrijven. Na 10 jaar besloot ze om als bedrijfsjurist aan de slag te gaan bij een onderzoekscentrum in Leuven waar ze mee de lijnen uitzette voor het HR-beleid met de focus op HR Legal aspecten.


Het begin van een eigen onderneming…
Met een sterke visie op het begeleiden van een HR afdeling bij het aanwerven van expats in combinatie met haar expertise in internationale tewerkstelling, zette Elke de stap naar een eigen zaak. Xine ondersteunt HR-teams met HR fiscaal & juridisch advies. Haar specialiteit? Als freelance bedrijfsjurist ondernemers en HR-teams adviseren en bijstaan in alles wat met internationale tewerkstelling en het aanwerven van buitenlandse werknemers te maken heeft.


Het begin van betrouwbare samenwerkingen…
Een samenwerking met Xine is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en een persoonlijke aanpak op maat van uw onderneming. Daarom schuift Elke graag aan tafel om kennis te maken met u en uw bedrijf. Hetzelfde geldt voor uw expats en internationale medewerkers. Elke zorgt steeds voor een individuele begeleiding, met het oog op alle noden van uw HR afdeling.

Let’s start this journey together!

Bekijk onze expertises >>
Maak een afspraak >>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x